Elektrifikace výroby tepla dnes patří mezi globální trendy v dekarbonizaci. Jedna z nejvýznamnějších evropských konferencí Průmyslová tepelná čerpadla přivítá v Praze leadery z oboru, kteří představí nejnovější trendy, referenční projekty a technologické pokroky v oblasti zvyšování účinnosti celého sektoru.

Nedílnou součástí konference jsou tematické panelové diskuze s významnými členy Evropské komise, představiteli průmyslu, oborových organizací či vědy a výzkumu poskytující ucelený vhled do komplexní problematiky elektrifikace.

Pro technické fajnšmekry je připraven exkluzivní program ve formě expertních workshopů na různá témata jako sector-coupling, integrace tepelných čerpadel do soustav zásobování teplem, vysokoteplotní termální baterie, plasmové hořáky a mnoho dalšího.

Akce nabízí jedinečnou příležitost k navázání cenných mezinárodních kontaktů během slavnostního banketu s doprovodným programem v Moon Clubu v centru Prahy.

Tato konference je určena především odborníkům z oblasti strategie a řízení energetiky, průmyslu, teplárenského sektoru, facility manažerům, provozním manažerům, konzultantům, projektantům a zástupcům obcí čí akademické sféry

NENECHTE SI UJÍT PŘÍLEŽITOST SLYŠET NEJNOVĚJŠÍ TRENDY OD PŘEDNÍCH SVĚTOVÝCH EXPERTŮ!

Více o programu a registraci najdete zde.