Chcete zavést inovativní finanční přístupy k opatřením v oblasti energetiky a klimatu, ale nevíte jak? Zde je vaše šance zapojit se do projektu PROSPECT+ jako mentor nebo mentee! S potěšením vám oznamujeme, že otevíráme výzvu pro vyjádření zájmu, čímž vám dáváme příležitost podílet se na včasném spuštění nových vzdělávacích skupin a přispět k upřesnění nadcházející výzvy.

Program PROSPECT+ posiluje kapacitu veřejných orgánů a podporuje dialog o urychlení energetické transformace, přičemž se zabývá náročným rozsahem potřebných opatření v oblasti klimatu prostřednictvím zavádění inovativních finančních nástrojů. Program budování kapacit nejen podporuje synergie s místními plány, ale také usnadňuje rozhodovací procesy veřejných orgánů týkající se realizace opatření v oblasti energetické účinnosti.

Pokud máte zájem přispět k růstu vašeho města nebo regionu, je prvním krokem předložení vašeho vyjádření zájmu. Tato příležitost vám umožní stát se součástí komunity, která se věnuje zpřístupňování inovativních finančních nástrojů orgánům veřejné správy v celé Evropě.

Chcete-li zaregistrovat svůj zájem, stačí vyplnit formulář pro vyjádření zájmu. Budeme vás informovat a upozorníme vás, až se objeví další příležitost k podání žádosti. Nenechte si ujít příležitost stát v čele postupů v oblasti udržitelné energie – zašlete své vyjádření zájmu ještě dnes a sehrajte důležitou roli při budování ekologičtější a efektivnější budoucnosti!

Původní znění výzvy k vyjádření zájmu najdete na webu projektu PROSPECT+. V případě zájmu o vzdělávání v české skupině nám prosím dejte vědět emailem na vanova@semmo.cz .